Om du säger arbetskläder så säger jag Tranemo Workwear

Oavsett om du jobbar i en smutsig miljö där det krävs slitstarka kläder eller om du jobbar på ett lager där det är viktigt att dels synas, men också att vara någorlunda bekväm, så är valet av arbetskläder viktigare än vad du kanske tror.

Underbart med ett företag som har allt

Som egenföretagare i byggbranschen använder jag dagligen olika kläder beroende på vad jag jobbar med för stunden. Tidigare handlade jag kläder på flera olika platser, en jacka här, ett par regnbyxor där mest beroende på vad som jag hade akut behov av. Efter att jag kom i kontakt med Tranemo Workwear så slipper jag flänga runt, utan jag vet att oavsett vad jag behöver så har de det. Har blivit en hel del som jag inte ens visste att jag behövde också.

Mina favoriter just nu

Förutom under högsommar har jag alltid ett underställ, en härlig kvalitet som håller mig både varm och torr. Har man med åren fått lite mage som jag, är det skönt med hängselbyxor, rejält med fickor och hyskor för det dagliga arbetet, klargula som syns om jag jobbar i miljöer med mycket trafik. Overallen finns alltid med om det behövs underhåll på någon av maskinerna. Men det varierar mellan väder och årstider, just nu får regnkläderna slita hårt, men jag hoppas de snart får vila.

Smidigt och enkelt

För mig är Tranemo Workwear ett guldkorn, nu när jag testat lite olika produkter i olika storlekar, så vet jag exakt vad som passar mig, och oavsett vad jag behöver så finns det bara ett knapptryck bort med en rejäl webbplats som till och med jag förstår mig på. Smidigt, enkelt och till vettiga priser, för mig så är det allt jag kan be om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: lxs