Ett genuint tips från mig till er

Som den influencer jag numera blivit här på sociala medier så känner jag mig mer eller mindre lite tvingad till att faktiskt se till att ni får bra tips från mig. Idag vill jag prata badkläder och underkläder hos Trofé. Inte nog med att jag typ för alltid köpt mina underkläder och badkläder därifrån så känns det verkligen som om dem har fått ett uppsving när det gäller deras utbud. För det första tycker jag att kvalitén är fantastisk men framförallt så har dem numera utökat sitt sortiment och vågat gå på lite mer färg och mönster vilket jag gillar. Med andra ord så är detta inlägg till för dig som letar nya bad och underkläder.

Badkläder och underkläder hos Trofé

Ja men vad är det då egentligen som gör badkläder och underkläder hos Trofé just så bra? Jo men som sagt, nummer ett. Kvalitén är på en annan nivå. Det ligger mycket tanke bakom att detta plagg ska sitta närmst kroppen och det märks verkligen. Det ska vara bekvämt, skönt och fungera oavsett väder eller vind. Du kan gå in via deras hemsida och ta del av alla modeller dessutom för att se vad som faller just dig i smaken.

Nummer två är då såklart designen som gör att jag kan känna mig sådär extra snygg även när jag är så pass lättklädd. Jag tycker dem har ett fantastiskt tänk när det gäller modell, hur man dessutom kombinerar färg och print som gör att det verkligen blir smickrande. Färger gillar man ju olika och dem har ett superbra utbud på massa olika. Så är du som sagt mitt i sökandet av badkläder och underkläder så kan jag lova att Trofé inte kommer att göra dig besviken. För en härlig sommar i snygga och bekväma bad och underkläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: t5q