Glasögon i Göteborg

idag har jag spanat in nya glasögon i Göteborg, där har dom absolut bäst utbud om jag jämför med andra städer runt omkring som Alingsås, Borås, Lerum och Partille till exempel. Det kan vara värt ett besök om du som jag, är väldigt kräsen när det gäller glasögon. Jag har säkert provat 50 par olika glasögon idag till jag kom fram till de jag äntligen valde ut. Jag har ett ganska brett ansikte, eller låt oss säga rätt fyrkantigt. Jag har alltid fått höra att jag ser ut som en grekisk staty, vet inte om det är smickrande eller bara konstigt. Tydligen ska jag då ha mer runda glasögon än kantiga, just för att komplettera min ansiktsform.

Färgade glasögon på modet

Jag har ju då både provat runda, fyrkantiga (typ), ovala och rektangulära i alla möjliga olika färger och varumärken. Självklart är det alltid det allra dyraste bågarna som jag tycker är riktigt snygga, jag har nog aldrig lyckats få tag på ett par lågpris-glasögon som jag ens har kunnat tänka mig att ha på mig. Det är rätt typiskt mig, att alltid falla för det dyraste. Men det sägs ju att det dyra inte alltid behöver vara det snyggaste men tyvärr är det nästan alltid så för mig. Nu är det på modet att ha färgade glasögon, alltså både båge och glas och det är inte solglasögon nu jag menar utan vanliga som du har på dig inne.

Michael Kors glasögon

Efter som sagt, ganska många olika par glasögon blev det då till sist ett av de dyraste paren jag provade. Det blev ett par Michael Kors ovala, något rödaktiga till färgen på bågarna med MK i silver som detalj vid sidan på bågen. Den här gången hoppade jag över att ta färgade glas, jag känner att jag är inte riktigt där än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: bxv